NAŠE SLUŽBY

Dronové zábery

zhora vyzerá všetko lepšie

Profesionálne letecké a dronové zábery

Vyrobíme vám profesionálne a pútavé video, ktoré vás odlíši od konkurencie. Špecializujeme sa na komerčné služby pre firmy, ale aj verejný sektor a jednotlivcov (svadby). Máme všetky potrebné povolenia a profesionálne drony, z ktorých záberov budete unesení. Okrem dronov máme aj foto / video techniku, takže vám vieme vyhotoviť komplexné a kreatívne video, ktoré vás bude reprezentovať!

Profi technika

Lietame na profesionálnych
dronoch

Všetky povolenia

Sme registrovaným
prevádzkovateľom UAS

Skúsenosti

Dlhoročné skúsenosti
s video produkciou

Cenová ponuka

Radi vám zašleme nezáväznú cenovú ponuku

Video pre firmy a podnikateľov

Odlíšte sa od konkurencie vďaka profesionálnemu videu. Špecializujeme sa na tvorbu propagačných videí, reklamných spotov a akejkoľvek prezentačnej video produkcie. Navyše, u nás môžete využiť komplexné služby. Podnikatelia si u nás často vyberajú aj správu sociálnych sietí, ktorá je plne automatizovaná.

Lietame s profesionálnymi dronmi v triede C2 (do 4kg)
Na trhu sa dá v dnešnej dobe zakúpiť veľa druhov bezpilotných lietadiel. Kvôli legislatívnym obmedzeniam si väčšina záujemcov nakupuje najľahšie drony v triede C0 (do 250 g), alebo v triede C1 (do 900 g). Slovenská legislatíva v roku 2024 implementovala európske nariadenia, a preto lietať s ťažšími dronmi nie je jednoduché.

Máme všetky potrebné povolenia
Používanie profesionálnych dronov s kvalitnou optikou má však aj svoje obmedzenia. Sú nimi najmä prísnejšie kritériá na získanie povolení. Práve preto, si väčšina hobby pilotov zakupuje ľahšie drony, avšak na úkor kvality videa. Pre nás je však prioritná kvalita obrazu, stabilizácia, odolnosť voči turubulenicám a bezpečnosť.

  • Sme registrovaným prevádzkovateľom UAS (bezpilotných leteckých systémov)
  • Máme skúšku A1/A3
  • Máme certifikát A2 vykonaný na Dopravnom Úrade
  • Máme platné poistenie
  • Naše drony sú vybavené systémom povinnej diaľkovej identifikácie

Ani to však vo veľa prípadoch nestačí a pre lietanie v špecifikých podmienkach, alebo lokalitách je potrebné vybaviť dodatočné povolenia. Jedná sa najmä o prelietavanie nad chránenými oblasťamia, pamiatkami, alebo v zónach kde je riadená letová prevádzka. Vtedy je potrebné vybaviť dodatočné povolenia. A takýchto miest je na Slovensku naozaj veľa. Nenechávajte preto nič na náhodu a spoľahnite sa na nás.

Letecké zábery pre verejný sektor

Pre mestá, obce, verejné organizácie a neziskový sektor poskytujeme profesionálne letecké služby, zamerané na reprezentatívnu video produkciu. Či už sa jedná o natáčanie podujatí, eventov, zrekonštruovaných budov, pamiatok, alebo zrealizovaných projektov. Vytvoríme vám profesionálne video, ktoré vás dokonale odprezentuje.

Video pre fyzické osoby

Ak ste fyzická osoba a plánujete napr. svadobné video, rovnako môžete využiť naše služby. Dronové zábery z výšky dodajú vášmu svadobnému videu skutočnú iskru. Uchovajte si nádhernú spomienku na váš výnimočný deň. 

Dronové zábery
Dronové zábery
Dronové zábery